Addvert nuffnang

Saturday, September 25, 2010

Reunion TIPD Batch 99-00

Alhamdulillah, Majlis berjalan lancar dan happening di Port Dickson Golf & Country Club... Almost for 11 years tak jumpa, this year kita dapat berkumpul bersama... to those yang tak dapat join, Insyaallah kita akan buat lagi next year..Thanks to Peah yang prepare doorgift utk semua org.. very nice and memorable..
Happy bile tgk balik gegambar masa sekolah dulu..hahaa..
Thanks to organizer (I should credit them here - Man, Zick, Yus and Peah) yang uruskan majlis ni..
Me and Peah, mathc isn't it... hehehe.. my good fren... thanks for the alarm clock Peah..
Sambal n Zul performance... mantap bro!!
Badan sume dah membesar...hehe...
The foods was great and banyak jenis.. sangat bagus la... I loiikee!!
Erina n Gonjeng yang same je perangai dari zaman sekolah..hehe..
Miss those all days...
I had fun so much!! I loovee u all!!!

2 comments:

SANDRA AZWAN said...

hello....feel free to visit my blog page
http://bysandraazwan.blogspot.com

Mohamad Yusrizal Yaakub said...

Mcm x puas kan reunion hari tu...xpe next time kita wat overnight semalam ke..:)

nuffnang